Naša misija

Nove tehnologije približiti kupcima po cijenama koje su povoljnije nego što je to sada slučaj na tržištu. Svjesni smo da je ovo vrlo zahtjevna premisa, no voljni smo uložiti puno truda i volje da to i ostvarimo.

Za prvi korak predstavljamo vam LED rasvjetu za koju smatramo da je trenutno preskupa i zato vrlo nedostupna potrošačima. To želimo promijeniti – odmah i sada.

Štedi odmah, ne čekaj sutra.

Vođeni činjenicom da je u našoj zemlji napokon ukinut monopol na isporuku električne energije, te se posljedice toga već osjete u cijeni električne energije, smatramo da je upravo danas trenutak napraviti korak naprijed i iskoračiti prema uštedi ne samo novca nego i energije. LED tehnologije upravo to čine, štede energiju i novac, a da se korisniku  - potrošaču nije ništa promijenilo. On i dalje koristi sve blagodati svjetla i osvjetljenja.

Uz niže cijene električne energije i manju potrošnju iste ušteda je višestruka.

Sa 01.07.2013., odnosno ulaskom Republike Hrvatske u EU, ukida se proizvodnja odnosno isporuka standardnih žarulja sa žarnim nitima zbog preniske energetske učinkovitosti i prevelikog gubitka snage.

Učitavanje u tijeku